Kosaras autó Tatabánya

Bizonyos munkakörök megkövetelik a dolgozóktól, hogy a több méteres magasságban végezzék el a feladataikat. Ehhez olyan munkagépeket kell alkalmazniuk, mint amilyen a kosárral felszerelt autó, amit úgy is hívhatunk, hogy kosaras emelő vagy személyemelő. Bárhogy is hívjuk, ugyanazt értjük alatta. Egy olyan autót, ami egy emelő segítségével képes a magasba emelni az embereket, hogy el tudják végezni a rájuk bízott feladatokat.

Mire jó a kosaras emelő?

Számos munkakörben szükség van arra, hogy a szakemberek a magasba emelkedve végezzék el a rájuk bízott feladatokat. Ilyenkor jó szolgálatot tesz a kosaras autó, ami egy olyan emelő szerkezet, ami a kívánt magasságba emeli a dolgozókat. Leggyakrabban javítási, szerelési, illetve karbantartási munkákhoz használják. Közvilágítás szerelésnél, épülethomlokzatok felújításánál és vasszerkezetek építésénél is előkerül, de a magasban lévő reklámanyagok kezeléséhez, filmforgatáshoz, tűzoltáshoz, mentéshez, ereszcsatorna és ablakok tisztításához, valamint gallyazáshoz is felhasználható.

Kosaras autó a magasban végzett munkákhoz

Multitel MX 200 DS

Multitel MX 200 DS

Technikai paraméterei

 • Munkamagasság: 20 m
 • Platform magassága: 18 m
 • Platform szélessége: 0.7 m
 • Oldal kinyúlás: 8.8 m
 • Emelő terhelhetősége: 200 kg
 • Személyek: 2 kg
 • Önsúly: 3500 kg
 • Kosár méret: 1.40 x 0.70 x 1.10 m
kosaras autó Tatabánya emelőkosaras autó emelőkosaras autó bérlés
kosaras autó emelőkosaras autó Tatabánya emelőkosaras autó bérlés

Multitel MX 290 EX

Multitel MX 290 EX

Technikai paraméterei

 • Munkamagasság: 29.3 m
 • Platform magassága: 27.3 m
 • Oldal kinyúlás: 14.9 m
 • Emelő terhelhetősége: 225 kg
 • Önsúly: 4760 kg
 • Kosár méret: 1.7 x 0.8 x 1.10 m
Multitel MX 290 EX kosaras autó
kosaras autó Tatabánya emelőkosaras autó emelőkosaras autó bérlés
kosaras autó Tatabánya emelőkosaras autó emelőkosaras autó bérlés

Mikor van szükség kosaras autóra?

Talán nem is vesszük észre, hogy milyen sok helyen látjuk a dolgozókat, ahogy a kosaras emelőben szerelnek, javítanak vagy más feladatokat végeznek az út mellett. Pedig ez nap, mint nap megtörténik. Például, amikor plakátot kell felragasztani, leszedni vagy éppen cserélni egy nagyméretű táblán, amit a kosaras autó nélkül nem tudnának elérni. Persze nem csak a marketing területén tesz jó szolgálatot. Ott van például a közvilágítás javítása, rendben tartása, amit szintén nem lehet megoldani a talajon állva. Ez esetben is szükség van arra, hogy az emelőkosaras autó pár méterrel a föld felé emelje a szakembereket. Oda, ahol már kényelmesen meg tudják javítani, ki tudják cserélni a vezetékeket. Szintén a közterület karbantartásához kapcsolódik a veszélyes fák gallyazása, metszése, amit ugyanúgy a magasban kell elvégezni. Bontás vagy építkezések alkalmával is sok esetben szükség van az emelőkosaras autó bérlésre, de említhetjük a műemlékvédelmi, restaurálási feladatokat is. Bár hazánkban ritkábban fordul elő, a filmforgatásoknál is gyakran veszik hasznát ennek a fontos járműnek.

Hogy zajlik az emelőkosaras autó bérlés?

Az első lépés a kapcsolatfelvétel és az árajánlat kérés. Munkatársaink segítőkészek és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a bérlési folyamat gördülékenyen történjen. Az igényeknek megfelelő emelőkosaras autó kiválasztástól, az adminisztráción át egészen a fizetésig. Az árajánlat elfogadását követően megtörténik a jármű kiválasztása, valamint a bérleti megállapodás aláírása, ami többek között tartalmazza a bérlés időtartamát, annak feltételét, illetve az árát. Csapatunk megbízható, pontos és korrekt áron dolgozik.

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat 0-24 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.