Emelőkosaras autó bérlés Győr

Némely munkakörökben akár több méteres magasságban is történhet a munkavégzés, ami azt jelenti, hogy gondoskodni kell egy olyan szerkezetről, melynek segítségével nem csak fel lehet jutni a magasba, hanem ott biztonságosan lehet dolgozni is. Abban az esetben, ha Győrben vagy annak környékén van szüksége emelőkosaras autóra, akkor érdemes a Bagira 21 Kft-től kosaras autót bérelni.

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat 8-16 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.

Kosaras autó a magasban végzett munkákhoz

Wumag WT 425

Wumag WT 425

Technikai paraméterei

 • Munkamagasság: 43 m
 • Platform magassága: 41 m
 • Oldal kinyúlás: 23 m 100 kg
 • Oldal kinyúlás: 21 m 280 kg
 • Emelő terhelhetősége: 280 kg
 • Kosár szélessége: 2,3 m
 • Kosár mérete kitolva 3,5 m
 • Önsúly: 19.000 kg

A 43 méteres felvonók nehéz terepen való munkavégzésre lettek tervezve. A kosár 3.5 m szélességig kihúzható, ezen kívűl 4x4-es meghajtókkal, reduktorokkal és hídzárakkal rendelkeznek. Az emelők még a maximuális munkamagasság mellett is nagyon stabilak. Jól alkalmazható: fakivágásnál, magas ipati szerelésénél vagy magas épületek szerelési munkálataihoz.

kosaras autó Győr emelőkosaras autó emelőkosaras autó bérlés kosaras autó Győr

Multitel MX 290 EX

Multitel MX 290 EX

Technikai paraméterei

 • Munkamagasság: 29.3 m
 • Platform magassága: 27.3 m
 • Oldal kinyúlás: 14.9 m
 • Emelő terhelhetősége: 225 kg
 • Önsúly: 4760 kg
 • Kosár méret: 1.7 x 0.8 x 1.10 m
Multitel MX 290 EX kosaras autó
kosaras autó Győr emelőkosaras autó emelőkosaras autó bérlés
kosaras autó Győr emelőkosaras autó emelőkosaras autó bérlés
kosaras autó Győr emelőkosaras autó emelőkosaras autó bérlés
kosaras autó emelőkosaras autó Győr emelőkosaras autó bérlés

Nem elég a létra?

Bizonyos esetekben elég a falhoz állítani egy kellőképp magas létrát és az adott munka elvégezhető néhány szerszám segítségével. Ugyanakkor van az a magasság melynek esetében a létra már nem jöhet szóba, vagy ha mégis, akkor az a munkavégzés rovására megy. Ráadásul egy adott ponton a létrán való tevékenység már egyáltalán nem biztonságos, különösen, ha a terepviszonyok sem a legmegfelelőbbek. Az is könnyen belátható, hogy nem lehet egyszerre kapaszkodni és hatékony munkát végezni. A létrára csak néhány szerszám vihető fel, így, ha egy másikra van szükség, akkor le kell mászni a létráról, majd újra fel, ami amellett, hogy időigényes, fárasztó is, ráadásul egyáltalán nem segíti elő a hatékony munkavégzést.

Emelőkosaras autó bérlés Győr

A kosaras emelő egy olyan emelő szerkezet, amely könnyedén a magasba emeli a dolgozókat, annak érdekében, hogy ott el tudják bízni a rájuk bízott munkát. A kosaras emelő teljesen biztonságos, így nem szükséges kapaszkodni, ráadásul a munkavégzéshez szükséges szerszámokat is egyszerűen a magasba lehet emelni általa. Kosaras emelőre jellemzően nem napi szinten van szükség, így nem érdemes megvásárolni a gépet, hiszen hosszútávon kihasználatlan lenne, ráadásul egyáltalán nem olcsó vétel. Éppen ezért, ha emelőkosaras autó bérlésre van szükség, akkor érdemes a bérlés mellett dönteni.

Az emelőkosaras autó bérlését megelőzően mindenképp érdemes mérlegelni néhány szempontot, hogy a megfelelő gépet tudja bérelni. Például át kell gondolni, hogy a gép milyen terepen lesz bevetve, mivel a mocsaras, süppedős területen mindenképp speciális megoldásra lesz szükség. Emellett az is fontos szempont, hogy az emelőkosaras autónak át kell-e hajtania valamilyen kapun. Ha igen, akkor ennek magasságát és szélességét is figyelembe kell venni. Természetesen, ha szükséges, akkor a szakemberek segítenek a megfelelő gép kiválasztásában, illetve hasznos tanácsokkal is ellátják, hogy Önnek valóban csak a munkavégzéssel kelljen törődnie!

Közterületeken való munkavegzés pl.: homlokzat javitás, ereszcsatorna, fa vágás stb. esetén, a megrendelőnek kell biztosítani a terület foglalásához és a behajtáshoz szükséges engedélyeket. Ezek hiánya esetén a birsággal járó költségek kiszámlázásra kerülnek.

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat 8-16 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.

Elérhetőek vagyunk még Tatabányán, Székesfehérváron és Veszprémben is.