Gépszállítás Tatabánya

A gépszállítás gyakran komoly fejtörést okoz, hiszen egy nagy méretű és nagy tömegű gép elszállítása egyáltalán nem egyszerű. Bizonyos esetekben csak a szakember segítsége jöhet számításba, ezért célszerű időben felkeresni minket. Ha Tatabányán vagy annak környékén van szüksége segítségre, nyugodtan keressen minket, állunk rendelkezésére.

gépszállítás Tatabánya autómentés

Járművünk technikai paraméterei

  • Teherbírás: 6,5 t
  • Plató szélességa: 2,5 m
  • Plató hosszúsága: 6,4 m
  • Felszereltség: daru, csörlő, emelővilla, hidroplató

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat 0-24 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.

Gépszállítás Tatabánya városában és környékén

Cégünk egészen hat és fél tonnáig vállalja a gépek szállítását. Legyen szó mezőgazdasági vagy építőipari gépek szállításáról, targoncákról, traktorokról, ároksásokról és egyéb járművekről, számunkra nem probléma! Nem csupán az igazán nagy méretű és tömegű gépek szállításában tudunk segíteni, hanem akár személygépjárművek szállítása esetén is hívjon minket bizalommal.

A mentést, illetve szállítást egy daruval, csörlővel, emelővillával, valamint hidroplatóval felszerelt gépjárművel végezzük. A jól felszerelt gépjármű tökéletesen alkalmas a gépek biztonságos és hatékony szállítására. A daru előnye, hogy a gépet akár emelni is lehet, illetve, ha a szállítójármű csak nehezen hozzáférhető, akkor szintén nagy segítséget jelenthet a daru használata.

A daru mellett a csörlő is rendkívül hasznos része a gépszállító járműnek, ugyanis nagy teherbíró képességének köszönhetően a nagyobb súly vontatása sem jelent számára problémát. A beragadt, elakadt gépjárművek esetében a csörlő használat szinte elengedhetetlen. Munkánk során rendkívül sokszor kell alkalmaznunk. Eddig számtalan esetben nyújtott segítséget a bajba jutott autósoknak, például, ha az autó árokba csúszott.

Az emelővillás autómentés vagy gépszállítás akkor jöhet szóba, ha például a gépjármű lerobbant. Az emelővilla számos esetben tud segítséget nyújtani, akár speciális esetekben is. Viszont, ha valamilyen okból kifolyólag nem kivitelezhető az emelővillával való szállítás, akkor jön képbe a hidroplató, melynek segítségével a nagyobb méretű és igazán nehéz súlyú gépjárművel és gépek szállítása sem jelent problémát.

Autómentést is vállalunk a megyében

Ha bármilyen okból kifolyólag gépszállításra, esetleg autómentésre van szüksége, akkor nyugodtan keressen minket weboldalunkon feltüntetett elérhetőségünk bármelyikén. Biztosíthatjuk, hogy kedvező árakon dolgozunk, megbízhatóak és pontosak vagyunk, így biztosan nem fog csalódni bennünk! Keressen minket bizalommal!

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat 0-24 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.

Elérhetőek vagyunk még Győrben és Székesfehérváron.