Kosaras emelők Tatabánya

A kosárral felszerelt emelő szerkezeteket sok iparágban előszeretettel alkalmazzák. Az emelőkosaras autók többek között az építőiparban, a villamosiparban, a reklámiparban, sőt még a filmiparban is előkerülnek. Ha csak alkalmanként van szükség a használatukra, akkor a vásárlás helyett érdemes inkább a gépek bérlése mellett dönteni.

Mire jó a kosaras emelő?

Számos munkakörben szükség van arra, hogy a szakemberek a magasba emelkedve végezzék el a rájuk bízott feladatokat. Ilyenkor jó szolgálatot tesz a kosaras emelő, ami egy olyan emelő szerkezet, ami a kívánt magasságba emeli a dolgozókat. Leggyakrabban javítási, szerelési, illetve karbantartási munkákhoz használják. Közvilágítás szerelésnél, épülethomlokzatok felújításánál és vasszerkezetek építésénél is előkerül, de a magasban lévő reklámanyagok kezeléséhez, filmforgatáshoz, tűzoltáshoz, mentéshez, ereszcsatorna és ablakok tisztításához, valamint gallyazáshoz is felhasználható.

Emelőkosaras autó kínálatunk Tatabányán

Haulotte Compact 10 12

Haulotte Compact 10, Haulotte Compact 12 ollós emelők

Technikai paraméterei

  • Üzemanyag: Elektromos
  • Munkamagasság: 10-12 m

105 VJR

105 VJR oszlopos emelő

Technikai paraméterei

  • Üzemanyag: Elektromos
  • Munkamagasság: 10 m

Emelőkosaras autó bérlés

Bérlés előtt érdemes átgondolni, hogy a feladatok elvégzéséhez milyen technikai paraméterekkel rendelkező kosaras emelőre van szükség. Ilyen például az elérhető legnagyobb munkamagasság, az emelő kar maximális oldalkinyílása, a szerelőkosár maximális terhelhetősége, valamint az emelő körforgási tartománya. Fontos figyelembe venni azt is, hogy a szerkezetek paraméterei a magasság változásával változnak. Vannak például olyan gépek, amikkel el lehet érni a 20 méteres munkamagasságot, de ebben a helyzetben oldalra már nem tudnak kinyúlni.

Az emelőkosaras autó bérlés előtt arra a kérdésre is érdemes választ adni, hogy a munkavégzés során szükség van-e a kitalpalásra. Ez a módszer nagy súlyt vesz le az autóról, hiszen ez esetben nem magának a gépjármű testnek kell megtartania az emelő súlyát. Továbbá az sem elhanyagolható, hogy milyen a munkaterület. A süppedős, mocsaras területeken speciális megoldásokra lehet szükség, hogy biztosítva legyen a jármű haladása. Ha tisztázásra kerül, hogy a kosaras emelőnek milyen feltételeknek, igényeknek kell megfelelni, akkor sokkal gyorsabban és eredményesebben lehet kiválasztani a megfelelő gépet.

Szállítás

Kosaras emelő Kosaras emelő Kosaras emelő

A bagira21.com oldalon többféle kialakítású emelő bérlésére is lehetőség nyílik. Igény szerint hosszabb és rövidebb távra is ki lehet kölcsönözni a gépeket. Az emelőkosaras autó bérlés mellett a haszongépjárművek, földmunkagépek, hidraulikus berendezések javítása, karbantartása és a munkahengerek javítása, gyártása, egyedi tervezése is a cég szolgáltatásai közé tartozik.

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat hétfőtől péntekig 8-16 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.