Munkagépek bérbeadása

Kosaras emelők bérlése

Kosaras emelők

A kosárral felszerelt emelő szerkezeteket sok iparágban előszeretettel alkalmazzák. Az emelőkosaras autók többek között az építőiparban, a villamosiparban, a reklámiparban, sőt még a filmiparban is előkerülnek. Ha csak alkalmanként van szükség a használatukra, akkor a vásárlás helyett érdemes inkább a gépek bérlése mellett dönteni.

Kosaras emelők »

Kosaras autók bérlése

Kosaras autók

Számos munkakörben szükség van arra, hogy a szakemberek a magasba emelkedve végezzék el a rájuk bízott feladatokat. Ilyenkor jó szolgálatot tesz a kosaras autó, ami egy olyan emelő szerkezet, ami a kívánt magasságba emeli a dolgozókat.

Kosaras autók »

Utcaseprő gép bérlése

Utcaseprő gép - AEBI MFH 5000

Az utak, autópályák, járdák alapos megtisztítása minden városban fontos feladat. A közterületen felhalmozódott piszok, szemét, csikk, avar rontja a városképet, arról nem is beszélve, hogy a törvény is kimondja: az ingatlanok, lakóházak, középületek előtti területet rendezetten, tisztán kell tartani.

Utcaseprő gép - AEBI MFH 5000 »

Utcaseprő gép bérlése

Utcaseprő gép - SCHMIDT Swingo 200+

A Swingo 200+ ideális megoldás mindennapi takarítási munkákhoz a belvárosban található gyalogösvényeken és kerékpárutakon, valamint ipari területeken vagy parkolóházakban. Az utcaseprő gép seprűrendszere rugalmasan állítható két független seprőrendszerrel rendelkezik, amivel garantálja a megbízható munkát minden helyzetben.

Utcaseprő gép - SCHMIDT Swingo 200+ »