Kosaras emelő bérlés Székesfehérvár

A kosárral felszerelt emelőszerkezetek manapság rendkívül hasznosak, számos területen alkalmazva vannak. A filmiparban, építőiparban, reklámiparban és a villamosiparban egyaránt jó szolgálatot tesznek. A kosaras emelő jellemzően akkor kerül használatra, amikor a létra alkalmazása már nem elegendő, valamiért nem jöhet szóba. A gép megvásárlása felesleges, különösen akkor, ha csak egy-két alkalommal kerül sor a használatra, így a legjobb opció a bérlés.

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat hétfőtől péntekig 8-16 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.

Kosaras autó a magasban végzett munkákhoz

Wumag WT 425

Wumag WT 425

Technikai paraméterei

 • Munkamagasság: 43 m
 • Platform magassága: 41 m
 • Oldal kinyúlás: 23 m 100 kg
 • Oldal kinyúlás: 21 m 280 kg
 • Emelő terhelhetősége: 280 kg
 • Kosár szélessége: 2,3 m
 • Kosár mérete kitolva 3,5 m
 • Önsúly: 19.000 kg

A 43 méteres felvonók nehéz terepen való munkavégzésre lettek tervezve. A kosár 3.5 m szélességig kihúzható, ezen kívűl 4x4-es meghajtókkal, reduktorokkal és hídzárakkal rendelkeznek. Az emelők még a maximuális munkamagasság mellett is nagyon stabilak. Jól alkalmazható: fakivágásnál, magas ipati szerelésénél vagy magas épületek szerelési munkálataihoz.

kosaras autó Székesfehérvár emelőkosaras autó emelőkosaras autó bérlés kosaras autó Székesfehérvár

Multitel MX 290 EX

Multitel MX 290 EX

Technikai paraméterei

 • Munkamagasság: 29.3 m
 • Platform magassága: 27.3 m
 • Oldal kinyúlás: 14.9 m
 • Emelő terhelhetősége: 225 kg
 • Önsúly: 4760 kg
 • Kosár méret: 1.7 x 0.8 x 1.10 m
Multitel MX 290 EX kosaras autó
kosaras autó Székesfehérvár emelőkosaras autó emelőkosaras autó bérlés
kosaras autó Székesfehérvár emelőkosaras autó emelőkosaras autó bérlés
kosaras autó Székesfehérvár emelőkosaras autó emelőkosaras autó bérlés
kosaras autó emelőkosaras autó Székesfehérvár emelőkosaras autó bérlés

Kosaras emelő bérlés Székesfehérvár

Abban az esetben, ha mindössze egy-két alkalommal van szükség a kosaras emelő használatára, akkor minden szempontól jobban megéri a bérlés. Hiába olcsóbb megoldás a létra, sok esetben egész egyszerűen nem jöhet szóba. Csak néhány példát említve a kosaras emelő akár a magas fák lombkoronáinak visszametszésében, magasan lévő ablakok külső megtisztításában, reklámok felhelyezésében is hasznos lehet. Emellett számos építőipari munka elvégzését is megkönnyíti, például a bádogos munkákat, az épületgépészeti munkák megvalósítását, kémények építését, bontásást és javítási munkálatait, csarnokok szerkezetszerelését, magasfeszültségű vezetékek szerelését és javítását.

A fentiekből is kitűnik, hogy a kosaras emelő abban az esetben ideális választás, ha a szakembereknek igazán magasban kell elvégezni a munkát. Ma már megszokott látványnak számít, hogy a szakemberek egy felemelt kosaras autón dolgoznak. Olyannyira megszokott a látvány, hogy szinte fel sem tűnik. Természetesen a kosaras emelő használata során nagyon fontos a helyes használat, a munkavédelmi előírások betartása.

A bagira21.com weboldalon számos hasznos információ található a kosaras emelő bérlés kapcsán, illetve a kibérelhető gépek is megtekinthetők. A tapasztalatok azt mutatják, hogy nem könnyű eldönteni, hogy melyik gép használata felel meg leginkább a célnak.

A kosaras emelő bérlés folyamata

A kosaras emelő bérlésének legelső lépése a kapcsolatfelvétel, valamint az árajánlat kérés. A munkatársak rendkívül készségesek, így minden felmerülő kérdésre választ adnak és igyekeznek minden segítséget megadni annak érdekében, hogy az Önnek leginkább megfelelő gépet tudja kibérelni. A pontos információk, igények tudatában sokkal egyszerűbb meghatározni, hogy melyik gép való az adott munka elvégzésére. Ezenkívül a cég fő profilja kapcsán is számos hasznos információt talál!

Közterületeken való munkavegzés pl.: homlokzat javitás, ereszcsatorna, fa vágás stb. esetén, a megrendelőnek kell biztosítani a terület foglalásához és a behajtáshoz szükséges engedélyeket. Ezek hiánya esetén a birsággal járó költségek kiszámlázásra kerülnek.

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat hétfőtől péntekig 8-16 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.

Elérhetőek vagyunk még Győrben, Tatabányán és Veszprémben is.