Kosaras emelő bérlés Veszprém

A kosárral felszerelt szerkezetek rendkívül hasznosak, hiszen akár kapaszkodás nélkül is biztonságos és hatékony munkavégzésre kerülhet sor, amely nem mondható el a létráról. Ha több méter magasban kel dolgozni, akkor mindenképp érdemes kosaras emelőt használni. Ha mindössze néhány alkalommal van szükség a kosaras emelő alkalmazására, akkor célszerű a bérlést választani. A gép megvásárlása ugyanis rendkívül drága és a fenntartási költségek is komoly terhet jelenthetnek, különösen abban az esetben, ha a gép kihasználatlan marad. Emiatt mindenképp érdemes a bérlést választani.

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat hétfőtől péntekig 8-16 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.

Kosaras autó a magasban végzett munkákhoz

Wumag WT 425

Wumag WT 425

Technikai paraméterei

 • Munkamagasság: 43 m
 • Platform magassága: 41 m
 • Oldal kinyúlás: 23 m 100 kg
 • Oldal kinyúlás: 21 m 280 kg
 • Emelő terhelhetősége: 280 kg
 • Kosár szélessége: 2,3 m
 • Kosár mérete kitolva 3,5 m
 • Önsúly: 19.000 kg

A 43 méteres felvonók nehéz terepen való munkavégzésre lettek tervezve. A kosár 3.5 m szélességig kihúzható, ezen kívűl 4x4-es meghajtókkal, reduktorokkal és hídzárakkal rendelkeznek. Az emelők még a maximuális munkamagasság mellett is nagyon stabilak. Jól alkalmazható: fakivágásnál, magas ipati szerelésénél vagy magas épületek szerelési munkálataihoz.

kosaras autó Veszprém emelőkosaras autó emelőkosaras autó bérlés kosaras autó Veszprém

Multitel MX 290 EX

Multitel MX 290 EX

Technikai paraméterei

 • Munkamagasság: 29.3 m
 • Platform magassága: 27.3 m
 • Oldal kinyúlás: 14.9 m
 • Emelő terhelhetősége: 225 kg
 • Önsúly: 4760 kg
 • Kosár méret: 1.7 x 0.8 x 1.10 m
Multitel MX 290 EX kosaras autó
kosaras autó Veszprém emelőkosaras autó emelőkosaras autó bérlés
kosaras autó Veszprém emelőkosaras autó emelőkosaras autó bérlés
kosaras autó Veszprém emelőkosaras autó emelőkosaras autó bérlés
kosaras autó emelőkosaras autó Veszprém emelőkosaras autó bérlés

Kosaras emelő bérlés Veszprém

A kosaras emelő számos iparágban felhasználhatók. Elsősorban az építőiparban általános felhasználása. Csak néhány példát említve, a kosaras emelőben a szakemberek egyszerűen, hatékonyan és biztonságosan végezhetnek el olyan munkákat, mint a közvilágítás szerelése vagy kiépítése, bádogos munkák, épületek homlokzatán való munkavégzés, mint a javítás, festés vagy szigetelés. Emellett az épület gépészeti munkák kivitelezése, csarnokok szerkezet szerelése és a magasfeszültségű vezetékek javítása és szerelése is könnyedén kivitelezhető a kosaras emelőn állva.

Az építőipar mellett a reklámiparban, villamosiparban, de akár a filmiparban is. Filmforgatásokhoz, madárvédők felszereléséhez, magasban lévő ablakok külső tisztításához, műemlékvédelemhez, reklámok felrakásához és magas fák ágainak visszavágásához a kosaras emelő nagyon hasznos. Ha néhány alkalommal szeretné használni a kosaras emelőt, akkor azt javasoljuk, hogy bérelje ki!

Milyen gépet érdemes kibérelni?

A Bagira21.com weboldalon jól láthatja, hogy többféle kialakítással rendelkező gép bérlése lehetséges. A gépek hosszabb és rövidebb időtartamra egyaránt kibérelhetők. A bérléshez javasolt jó pár szempontot figyelembe venni. Ilyen például, hogy milyen az adott munkaterep, szükséges-e a géppel kapukon keresztül átmenni, valamint szükség van-e kitalpalásra. Ezeket a kérdéseket mindenképp tisztázni kell, annak érdekében, hogy a megfelelő gép kerüljön kibérlésre. A kosaras emelő használatakor nagyon fontos betartani a munkavédelmi előírásokat. A eboldalon rengeteg hasznos információ található az emelőkosaras autók kapcsán, de ha szeretne segítséget kérni vagy érdeklődni, akkor természetesen elérhetőséget is talál, amin keresztül eléri a szakembereket.

Közterületeken való munkavegzés pl.: homlokzat javitás, ereszcsatorna, fa vágás stb. esetén, a megrendelőnek kell biztosítani a terület foglalásához és a behajtáshoz szükséges engedélyeket. Ezek hiánya esetén a birsággal járó költségek kiszámlázásra kerülnek.

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat hétfőtől péntekig 8-16 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.

Elérhetőek vagyunk még Győrben, Tatabányán és Székesfehérváron is.