Gépszállítás Győr

A nagyobb gépek szállítása komoly kihívást jelent. Méreteiből és súlyából adódóan egy nagyobb gép szállítása csak szakmai segítséggel valósulhat meg. Akár gépszállításáról, akár mentéséről van szó, keressen minket bizalommal!

gépszállítás Győr autómentés

Járművünk technikai paraméterei

  • Teherbírás: 6,5 t
  • Plató szélességa: 2,5 m
  • Plató hosszúsága: 6,4 m
  • Felszereltség: daru, csörlő, emelővilla, hidroplató

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat 0-24 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.

Gépszállítás Győr és környékén

Rengeteg olyan gépjármű van, melynek szállításához komoly szakmai segítség szükségeltetik. Ilyenek például a CNC gépek, a targoncák, mezőgazdasági gépek és pótkocsik. Ezeknek a járműveknek a gyors, szakszerű és biztonságos szállításához speciális járműre és eszközökre van szükség. A szállítást daruval, csörlővel, emelővillával és hidroplatóval ellátott járművel végezzük. Így gond nélkül tudjuk szállítani a nagy méretű és nagy tömegű gépeket.

A darunak köszönhetően még a magasabb helyekre való mozgatás sem jelent problémát. Ezenkívül, a szűkebb helyekre is le lehet pakolni az adott árut.

A csörlő elengedhetetlen kelléke egy jó autószállító járműnek. Egy megbízható csörlő aranyat ér a bajban. Ezt tanúsíthatjuk, hiszen sok esetben a csörlő segítségével tudunk segíteni a bajba jutott ügyfeleinknek.

Az emelővilla segítségével könnyedén szállíthatók a lerobbant gépjárművek. Viszont, ha olyan mértékben sérült az autó, hogy az emelővilla nem jöhet szóba, akkor a hidroplatós szállítás jelenti az ideális megoldást. Ebben is állunk rendelkezésére!

Autómentést is vállalunk

Akár gépszállításra van szüksége, akár balesetet szenvedett, vagy csak lerobbant, hívjon minket bizalommal! Vállalkozásunk alapításakor a legfőbb cél az volt, hogy megrendelőink igényeinek teljes mértékben megfeleljünk hatékony és gyors munkavégzésünknek köszönhetően. Ezt a mai napig szem előtt tartjuk és célunk, hogy a továbbiakban is magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk. Műszaki mentést 6,5 tonnáig vállalunk. Ha mielőbbi szakmai segítségre van szüksége, hívjon minket bátran! Az autó 2,5 méter széles, míg a rakomány 6,4 méter hosszú. Személyautók, kis teherautók és gépek szállítását egyaránt vállaljuk. Ha Győrben van szüksége segítségre, készséggel állunk rendelkezésére.

Amellett, hogy megbízhatóan dolgozunk, igyekszünk kedvező áron nyújtani szolgáltatásaink, hogy legközelebb is bizalommal forduljon hozzánk. Akár szüksége van segítségre, akár csak bővebben szeretne tájékozódni, keressen minket bizalommal elérhetőségünk bármelyikén, készséggel állunk rendelkezésére!

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat 0-24 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.

Elérhetőek vagyunk még Tatabányán és Székesfehérváron.