Gépszállítás Székesfehérvár

A nagy mérettel és súllyal rendelkező gépek és járművek szállítása speciális szaktudást és eszközöket igényel. A feladat egyáltalán nem egyszerű, így mindenképp érdemes profi szakemberek segítségét kérni, akik rendelkeznek a szállításhoz szükséges járművel. Mindez tökéletesen igaz ránk, nem csak a szállító jármű és a szükséges eszközök állnak rendelkezésre, hanem a munka elvégzéséhez szükséges szaktudásnak és tapasztalatnak is a birtokában vagyunk.

gépszállítás Székesfehérvár autómentés

Járművünk technikai paraméterei

  • Teherbírás: 6,5 t
  • Plató szélességa: 2,5 m
  • Plató hosszúsága: 6,4 m
  • Felszereltség: daru, csörlő, emelővilla, hidroplató

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat 0-24 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.

Gépszállítás Székesfehérváron és környékén

Gépszállításról elsősorban akkor beszélhetünk, amikor nagyobb méretű, illetve súlyú gépekről van szó. Számunkra a mezőgazdasági és ipari gépek, pótkocsik, targoncák, valamint egyéb gépek szállítása sem jelent problémát. Annak érdekében, hogy munkánkat kifogástalan minőségben tudjuk ellátni, darus, csörlős, hidroplatós, emelővillás járművel végezzük a szállítást, illetve a mentést. Ez több szempontból is előnyös.

A daru egyik legnagyobb előnye, hogy a gép akár magasabb helyekre is felhelyezhető, továbbá a nehezen elérhető, szűk helyeken is nagy segítséget jelent alkalmazása. A gép mozgatásához ma már szinte elengedhetetlen. A másik fontos eszköz a csörlő, amely nélkül a beragadt vagy elakadt járművek biztonságba helyezése, mozgatása, a gépek helyváltoztatása szinte elképzelhetetlen.

Attól függően, hogy az adott jármű vagy gép milyen állapotban van, mennyire szállítható, a hidroplató és az emelővilla alkalmazása jöhet szóba. Egy teljesen ép, azonban lerobbant autó esetében az emelővilla használata is jó megoldás, azonban nagyobb méretű gépek és sérült gépjárművek esetében csak a hidroplató alkalmazása megfelelő.

Autómentést is vállalunk a megyében

Ha gépszállításra vagy autómentésre van szüksége, akkor állunk rendelkezésére gazdag eszköztárunkkal és szállító járművünkkel. Műszaki mentést hat és fél tonnáig vállalunk. Komárom-Esztergom megyében, illetve Tatabányán és térségében dolgozunk. Vállalkozásunk megalapításakor azt tartottuk elsősorban szem előtt, hogy a megrendelők igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni és magas fokú szolgáltatásban részesítsük őket. Amiért mindenképp megéri minket választani, az a pontosság, megbízhatóság és a kedvező árak. Ha gépszállításra vagy autómentésre van szüksége, akkor keressen minket bizalommal a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségünk bármelyikén!

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat 0-24 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.

Elérhetőek vagyunk még Győrben és Tatabányán.