Térkövezés Tatabánya

Ma már nagyon elterjedt a térkövek használata, de sokszor az esztétikus megjelenés fontosabb, mint az infrastrukturális megfontolás. Éppen ezért fontos, hogy ki végzi el ezeket a munkálatokat a tervezéstől az utólagos munkálatokig bezárólag.

A térkövek fontos összetevői a kavics, a homok, a víz és a cement. Ezeket alaposan összekeverik és tömörítik, majd kiszárítják. Természetesen speciális adalékokkal tovább javítható a minőségük. A kiválasztáskor az esztétikum mellett figyelembe kell venni a várható terhelést, amitől függően más és más típus alkalmazása javasolt. Leggyakrabban hullám térkövet, macskakövet, bazalt térkövet, beton térkövet illetve speciális szegélyköveket használunk a munkánk során. Fontos még kiemelni, hogy sokszor a terek tágítása érdekében is szokás bizonyos térköztípusokat alkalmazni.

Hogyan zajlik a térkövezés Tatabánya területén?

Az árajánlat elfogadása után kezdetét veszi a tervezés. Ez az egyik legfontosabb része a folyamatnak. Segítünk kiválasztani a megfelelő térkő típust az elképzelésekhez, figyelembe véve a majdani terhelést is. Ezt követően megkezdjük a helyszín alapozását.

Csapatunk a gépi földmunka területén is nagy tapasztalattal rendelkezik, így nem jelent gondot a tereprendezés és munka közben a felmerülő gépi földmunkák szakszerű elvégzése sem. Ezt követően kialakítjuk a térkő ágyazatát, elhelyezzük a szegélyelemeket, amit a térkő lerakása követ. Zárásként finom szemcséjű homokkal végezzük el a fugázást.

Tereprendezés Tatabánya

Csapatunk teljes körű térkövező szolgáltatást nyújt Tatabányán és vonzáskörzetében. Kereshet minket akkor is, ha nem Tatabányán, de helyileg Komárom-Esztergom egyén belül szeretné szolgáltatásainkat igénybevenni.

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat hétfőtől péntekig 08-16 között elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.