Tereprendezés Tatabánya

Az építkezéseknél és az otthoni kert vagy udvar átalakításoknál gyakran jelentkező munka a tereprendezés. Ezt végezhetjük hagyományos kézi erővel vagy gépi technikával. Az utóbbi ma már mindenki számára elérhető, csak meg kell találnia a hozzá legközelebb eső szakembert.

Tereprendezés Tatabányán

A tereprendezés célja, hogy a kiszemelt terület úgy legyen feltöltve, hogy az mindenütt vízszintes legyen. Ilyenkor a talaj magasabb pontjait átcsoportosítjuk az alacsonyabbakra vagy feltöltjük az adott talajnak megfelelő földréteggel.

Tereprendezés Tatabánya

A tereprendezés Tatabánya területén sokszor együtt jár az építkezéssel. Ilyenkor a bontás után megmaradt törmeléket és az akadályozó növényzetet is el kell szállítani, tehát sok esetben a bontási munkák és az ásási munkálatok (alapásás, csatorna ásás, pince kialakítás) is már a tereprendezés részét képezik. A földmunkák szorosan összefüggenek egymással. Ezt az is bizonyítja, hogy például az ásás során keletkező földtömeg gazdaságosan felhasználható tereprendezési célokra is. Éppen ezért fontos a jó tervezés és a hatékony kivitelezés.

Ezért is célszerű olyan csapatra bízni a tereprendező feladatot aki a bontási és az ásási feladatokat is el tudja végezni. Csapatunk teljes körű tereprendező szolgáltatást nyújt Tatabányán és vonzáskörzetében. Kereshet minket akkor is, ha nem Tatabányán, de helyileg Komárom-Esztergom megyén belül szeretné igénybevenni szolgáltatásainkat.

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat hétfőtől péntekig 08-16 között elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.