Kosaras emelő bérlés Győr

Ha a magasban kell munkát végezni abban az esetben mindenképp szükséges egy eszköz vagy gép, amely segít abban, hogy a magasba jusson. Attól függően, hogy milyen munkát kell a magasban elvégezni, akár egy létra is elég lehet. Viszont, ha nagyon magasan, akár tíz méteres magasságban kell elvégezni a munkát, esetleg számos szerszámot is a magasba kell emelni, akkor a létra helyett érdemes egy jóval biztonságosabb alternatívát használni, mely ráadásul hatékonyabb munkát is eredményez.

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat 8-16 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.

Kosaras autó a magasban végzett munkákhoz

Wumag WT 425

Wumag WT 425

Technikai paraméterei

 • Munkamagasság: 43 m
 • Platform magassága: 41 m
 • Oldal kinyúlás: 23 m 100 kg
 • Oldal kinyúlás: 21 m 280 kg
 • Emelő terhelhetősége: 280 kg
 • Kosár szélessége: 2,3 m
 • Kosár mérete kitolva 3,5 m
 • Önsúly: 19.000 kg

A 43 méteres felvonók nehéz terepen való munkavégzésre lettek tervezve. A kosár 3.5 m szélességig kihúzható, ezen kívűl 4x4-es meghajtókkal, reduktorokkal és hídzárakkal rendelkeznek. Az emelők még a maximuális munkamagasság mellett is nagyon stabilak. Jól alkalmazható: fakivágásnál, magas ipati szerelésénél vagy magas épületek szerelési munkálataihoz.

kosaras autó Győr emelőkosaras autó emelőkosaras autó bérlés kosaras autó Győr

Multitel MX 290 EX

Multitel MX 290 EX

Technikai paraméterei

 • Munkamagasság: 29.3 m
 • Platform magassága: 27.3 m
 • Oldal kinyúlás: 14.9 m
 • Emelő terhelhetősége: 225 kg
 • Önsúly: 4760 kg
 • Kosár méret: 1.7 x 0.8 x 1.10 m
Multitel MX 290 EX kosaras autó
kosaras autó Győr emelőkosaras autó emelőkosaras autó bérlés
kosaras autó Győr emelőkosaras autó emelőkosaras autó bérlés
kosaras autó Győr emelőkosaras autó emelőkosaras autó bérlés
kosaras autó emelőkosaras autó Győr emelőkosaras autó bérlés

Kosaras emelő bérlés Győr

A magasban végzett munka egyik elengedhetetlen kelléke a létra. Emiatt a legtöbb háztartásban megtalálható. Ha viszont a magasban kell dolgozni, akkor nem egy-két méteres létrákra van szükség, hanem ennél jóval hosszabbakra. Az viszont könnyen belátható, hogy minél hosszabb a létra, annál jobban kell kapaszkodni és annál kevésbé biztonságos a magasban végeztt munka. Így érthető, hogy a munkás nem érzi magát biztonságban a magasban.

A kosaras emelő viszont kiváló megoldást jelent. Számos esetben lehet nagy hasznát venni a kosaras emelőnek. Az építőipari munkák esetében különösen hasznos a kosaras emelő alkalmazása, hiszen ezen munkákat akár több méteres magasságban kell elvégezni többféle eszközzel. Ez is azt mutatja, hogy az egy kézzel való kapaszkodás, másik kézzel való munka egyáltalán nem hatékony egy létra tetején.

A kosaras emelőben olyan építőipari munkák végezhetők el hatékonyan, mint az épületgépészeti munkák megvalósítása, a kémények javítása, építése vagy épp bontása, magasfeszültséggel rendelkező vezetékek szerelése, bádogos munkák elvégzése. Emellett a madárvédő felszerelése, reklámok felrakása, magas fák lombkoronáinak megmetszése sem jelent problémát a kosaras emelő segítségével. Ezek a munkák létráról nem végezhetők el hatékonyan és biztonságosan.

Milyen emelőkosarat érdemes bérelni?

Erre a kérdésre nem könnyű válaszolni, hiszen többféle szempontot kell figyelembe venni, a megfelelő döntés érdekében. Célszerű konkrét igényeket és feltételeket megfogalmazni, mivel így sokkal egyszerűbb kiválasztani az ideális emelőkosaras autót. A kibérelni kívánt kosaras emelő kapcsán érdemes tisztában lenni a gép legfontosabb paramétereivel. Természetesen, ha bizonytalan és nem tudja milyen gép volna a leginkább megfelelő Önnek, akkor, ha a szakemberek segítségét kéri. A bagira21.com weboldalon nem csupán az emelőkosaras autó kapcsán juthat bővebb információkhoz, hanem a földmunkagépek, haszongépjárművek kapcsán is bővebben tájékozódhat.

Közterületeken való munkavegzés pl.: homlokzat javitás, ereszcsatorna, fa vágás stb. esetén, a megrendelőnek kell biztosítani a terület foglalásához és a behajtáshoz szükséges engedélyeket. Ezek hiánya esetén a birsággal járó költségek kiszámlázásra kerülnek.

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat 8-16 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.