Kosaras emelők Tatabánya

A kosárral felszerelt emelő szerkezeteket sok iparágban előszeretettel alkalmazzák. Az emelőkosaras autók többek között az építőiparban, a villamosiparban, a reklámiparban, sőt még a filmiparban is előkerülnek. Ha csak alkalmanként van szükség a használatukra, akkor a vásárlás helyett érdemes inkább a gépek bérlése mellett dönteni.

Mire jó a kosaras emelő?

Számos munkakörben szükség van arra, hogy a szakemberek a magasba emelkedve végezzék el a rájuk bízott feladatokat. Ilyenkor jó szolgálatot tesz a kosaras emelő, ami egy olyan emelő szerkezet, ami a kívánt magasságba emeli a dolgozókat. Leggyakrabban javítási, szerelési, illetve karbantartási munkákhoz használják. Közvilágítás szerelésnél, épülethomlokzatok felújításánál és vasszerkezetek építésénél is előkerül, de a magasban lévő reklámanyagok kezeléséhez, filmforgatáshoz, tűzoltáshoz, mentéshez, ereszcsatorna és ablakok tisztításához, valamint gallyazáshoz is felhasználható.

Emelőkosaras autó bérlés

Bérlés előtt érdemes átgondolni, hogy a feladatok elvégzéséhez milyen technikai paraméterekkel rendelkező kosaras emelőre van szükség. Ilyen például az elérhető legnagyobb munkamagasság, az emelő kar maximális oldalkinyílása, a szerelőkosár maximális terhelhetősége, valamint az emelő körforgási tartománya. Fontos figyelembe venni azt is, hogy a szerkezetek paraméterei a magasság változásával változnak. Vannak például olyan gépek, amikkel el lehet érni a 20 méteres munkamagasságot, de ebben a helyzetben oldalra már nem tudnak kinyúlni.

Az emelőkosaras autó bérlés előtt arra a kérdésre is érdemes választ adni, hogy a munkavégzés során szükség van-e a kitalpalásra. Ez a módszer nagy súlyt vesz le az autóról, hiszen ez esetben nem magának a gépjármű testnek kell megtartania az emelő súlyát. Továbbá az sem elhanyagolható, hogy milyen a munkaterület. A süppedős, mocsaras területeken speciális megoldásokra lehet szükség, hogy biztosítva legyen a jármű haladása. Ha tisztázásra kerül, hogy a kosaras emelőnek milyen feltételeknek, igényeknek kell megfelelni, akkor sokkal gyorsabban és eredményesebben lehet kiválasztani a megfelelő gépet.

Szállítás

Kosaras emelő Kosaras emelő Kosaras emelő

A bagira21.com oldalon többféle kialakítású emelő bérlésére is lehetőség nyílik. Igény szerint hosszabb és rövidebb távra is ki lehet kölcsönözni a gépeket. Az emelőkosaras autó bérlés mellett a haszongépjárművek, földmunkagépek, hidraulikus berendezések javítása, karbantartása és a munkahengerek javítása, gyártása, egyedi tervezése is a cég szolgáltatásai közé tartozik.

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat hétfőtől péntekig 8-16 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.