Autómentés Tatabánya

Noha a jogosítvány megszerzésekor a tanulmányaink fontos része volt, hogy minden indulás előtt ellenőrizni kell az autónk állapotát, idővel erre sokan nem fektetnek kellő figyelmet. Pedig az a pár perc igazán nem sok a leggyakoribb hibák kiszűréséért és bizony számtalan kellemetlen pillanattól megóvhatjuk magunkat így. Ugyanakkor az élet mindig tartogat meglepetéseket és aki útnak indul, annak számolnia kell azzal, hogy esetleg lerobban valahol és nem tudja folytatni útját.

gépszállítás Tatabánya autómentés

Járművünk technikai paraméterei

  • Teherbírás: 6,5 t
  • Plató szélességa: 2,5 m
  • Plató hosszúsága: 6,4 m
  • Felszereltség: daru, csörlő, emelővilla, hidroplató

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat 0-24 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.

Autómentés Tatabányán és környékén

Ilyenkor az Autómentés Tatabánya csapata óriási segítséget jelent. Legfőképp ugyanis attól függ mekkora pácban vagyunk, miszerint hol tartózkodunk épp és milyen jellegű a meghibásodás. Óriási különbséget kell tenni, ha autópályán ér utol minket a szerencsétlenség, vagy ha egy kevésbé forgalmas szakaszon, hiszen előbbinél minél gyorsabban cselekedni kell. Természetesen egyéb úton is kardinális lépés a járművet olyan helyen leállítani, hogy az a többi közlekedőt ne zavarja. Mindig ez legyen az első dolgunk, hiszen a biztonság a legfontosabb. Ezt követően egy gyors állapotfelmérés után dönthetünk arról, hogy az Autómentés Tatabánya szakemberei hová szállítsák el a gépkocsit. Amennyiben a meghibásodás könnyedén orvosolható, akkor a legszerencsésebb, ha egy közeli szerviz felé vesszük az irányt. Az azonnal orvosolható problémák javítását általában mindenhol vállalják, természetesen előzetesen érdeklődjünk a műhely szabad kapacitás felől.

Néha sajnos nagyobb a baj és nem számíthatunk ilyen gyors segítségre. Ekkor az Autómentés Tatabánya hozzáértő mesterei hazaszállítják nekünk a járművet, a helyrehozatalról pedig majd a későbbiekben dönthetünk. Egy ilyen helyzet természetesen rendkívül bosszantó és persze általában a lehető legrosszabbkor történik, ám a legfontosabb, hogy a saját és a többi közlekedő épségét megóvjuk. Ezért aztán soha ne induljunk tovább olyan járművel, aminek a műszaki állapota nem megfelelő a közlekedéshez. Kérjük inkább az Autómentés Tatabánya segítségét és bízzuk a szerelést olyanra, akinek a szaktudása és felszereltsége is megvan ahhoz, hogy tökéletes munkát végezzen. Ezzel együtt azonban mi is sokat tehetünk azért, hogy a lehető legritkábban történjen velünk hasonló. Mindig ügyeljünk a kötelező karbantartások pontos betartására és mielőtt útnak indulunk, szánjunk pár percet az autó állapotának felmérésére is. Ha pedig ennek ellenére is megtörténik a baj, akkor tartsuk észben, miszerint az Autómentés Tatabánya szolgálataira minden körülmény közt biztosan számíthatunk.

Elérhetőek vagyunk még Székesfehérváron.

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat 0-24 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.