Utcaseprő gép bérlése Tatabánya

Az utak, autópályák, járdák alapos megtisztítása minden városban fontos feladat. A közterületen felhalmozódott piszok, szemét, csikk, avar rontja a városképet, arról nem is beszélve, hogy a törvény is kimondja: az ingatlanok, lakóházak, középületek előtti területet rendezetten, tisztán kell tartani. Az utakon, járdákon lévő szemét eltakarítása nem választás kérdése. Legfeljebb csak az múlik a tulajdonosokon, hogy milyen módon oldják meg ezt a feladatot - manuálisan vagy egy nagy teljesítményű gép használatával.

Mikor érdemes seprőgépet használni?

A kisebb családi házak, lakások előtti területet könnyen meg lehet tisztítani egy seprűvel, hiszen jellemzően csak pár méteres portáról van szó. A nagyobb irodaházak, közintézmények, gyárak, műhelyek esetében azonban már más a helyzet, hiszen ezekhez az épületekhez sokkal nagyobb alapterület kapcsolódik. Ilyenkor érdemes útseprő autót választani a munkához, ami nagymértékben meggyorsítja és leegyszerűsíti a feladatot. Ezekkel a gépekkel nem csak udvarok és az épületek előtti területek megtisztítására nyílik lehetőség, hanem akár egy teljes utcáról vagy kisebb városrészről is el lehet tüntetni a szemetet. Az utakra különösen érdemes odafigyelni a kiemelt időszakokban, például ősszel, lombhullatás idején és télen, amikor a hóeltakarítás és az utak csúszásmentesítése is napirendre kerül. Természetesen az év többi részében is előfordul, hogy virágok, levelek hullanak az utakra vagy a hanyag járókerék szemetelnek. Ilyenkor is jó szolgálatot tesz egy megfelelő teljesítményű utcaseprő gép.

AEBI MFH 5000 utcaseprő autó


  • seprési kapacitás 8km/h esetén: 23.200 m2
  • seprési kapacitás 15km/h esetén: 43.500 m2
  • fokozhatóság: 35%

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat 0-24 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.

Miért éri meg az seprőgép bérlés?

Egy seprőgép megvásárlása az esetek nagy részében szóba sem jöhet, ugyanis nem olcsó gépekről van szó. Ráadásul a használatukra csak alkalomadtán van szükség, nem pedig minden nap. Így költséghatékonyabb megoldást jelent vásárlás helyett az utcaseprő gép bérlés. Persze lehetnek kivételek is, például, amikor az önkormányzat szeretne használatba venni egyet, ami mindig a város rendelkezésére áll. Akkor már érdemes pro-kontra érveket felsorakoztatni, hogy vásárlás vagy bérlés. Egyéb esetben az utcaseprő autó bérlés felé billen a mérleg nyelve.

Utcaseprő gép Utcaseprő gép Utcaseprő gép
Utcaseprő gép Utcaseprő gép Utcaseprő gép