Kosaras autó bérlés Győr

A magasban végzett munka említésére a többség jellemzően nem a biztonságra gondol, hiszen hogyan is lehetne biztonságos több méteres magasságban dolgozni. Különösen abban az esetben, ha egy létrán történik a munkavégzés. A kosaras autóónak vagy másként kosaras emelőnek rengeteg előnye van. Ha magasban kell dolgozni és nem csak az a fontos, hogy a munka meglegyen, hanem annak minősége és a hatékonyság is számít, akkor azt javasoljuk, hogy éljen a kosaras autó bérlés nyújtotta előnyökkel!

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat hétfőtől péntekig 8-16 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.

Kosaras autó a magasban végzett munkákhoz

Wumag WT 425

Wumag WT 425

Technikai paraméterei

 • Munkamagasság: 43 m
 • Platform magassága: 41 m
 • Oldal kinyúlás: 23 m 100 kg
 • Oldal kinyúlás: 21 m 280 kg
 • Emelő terhelhetősége: 280 kg
 • Kosár szélessége: 2,3 m
 • Kosár mérete kitolva 3,5 m
 • Önsúly: 19.000 kg

A 43 méteres felvonók nehéz terepen való munkavégzésre lettek tervezve. A kosár 3.5 m szélességig kihúzható, ezen kívűl 4x4-es meghajtókkal, reduktorokkal és hídzárakkal rendelkeznek. Az emelők még a maximuális munkamagasság mellett is nagyon stabilak. Jól alkalmazható: fakivágásnál, magas ipati szerelésénél vagy magas épületek szerelési munkálataihoz.

kosaras autó Győr emelőkosaras autó emelőkosaras autó bérlés kosaras autó Győr

Multitel MX 290 EX

Multitel MX 290 EX

Technikai paraméterei

 • Munkamagasság: 29.3 m
 • Platform magassága: 27.3 m
 • Oldal kinyúlás: 14.9 m
 • Emelő terhelhetősége: 225 kg
 • Önsúly: 4760 kg
 • Kosár méret: 1.7 x 0.8 x 1.10 m
Multitel MX 290 EX kosaras autó
kosaras autó Győr emelőkosaras autó emelőkosaras autó bérlés
kosaras autó Győr emelőkosaras autó emelőkosaras autó bérlés
kosaras autó Győr emelőkosaras autó emelőkosaras autó bérlés
kosaras autó emelőkosaras autó Győr emelőkosaras autó bérlés

Mikor veheti hasznát a kosaras autónak?

Gyakorlatilag bármilyen esetben jól jön a kosaras autó, amikor a magasban kell dolgozni. Különösen az építőipari munkák esetében hasznos a kosaras autó. Csak néhány példát említve, a magasfeszültséggel rendelkező vezetékek szerelése és javítása, épületgépészeti munkák megvalósítása, kéményekkel kapcsolatos munkák, úgy, mint építés, bontás vagy javítás, épületek homlokzatának szigetelése, javítása és festése.

Az építési munkálatok mellett a kosaras autó akár filmforgatások esetében is nagyon hasznos lehet, továbbá magasépületek ablakainak külső része is kiválóan megtisztítható a kosaras autó segítségével. Továbbá a magas fák lombkoronáinak rendbetétele, az ágak visszavágása is tökéletesen megvalósítható a felemelt kosárból.

A fenti felsorolást olvasva, egyértelmű, hogy ezeket a munkákat csak nehezen vagy egyáltalán nem lehet egy létrán állva elvégezni. Ha a fentebb említett munkákhoz kosaras autóra van szüksége, akkor a legjobb opciót a bérlés jelenti!

Kosaras autó bérlés Győr

Mielőtt sor kerülne a konkrét bérlésre, előtte mindenképp érdemes átgondolni, hogy milyen típusú gépre lesz szükség. Ennek eldöntéséhez olyan kérdésekre kell válaszolni, mint például mekkora a legnagyobb munkamagasság, amelyen dolgozni szeretne. Fontos tisztában lenni azzal, hogy a kosaras autó legnagyobb munkamagassága és az emelő kar maximális oldalkinyúlása nem azonos értékek. Azt is figyelembe kell venni, hogy a munkaterület milyen típusú, például mocsaras-e, mert ha igen, akkor speciális megoldást kell alkalmazni annak érdekében, hogy a kosaras autó ne akadjon el és a nehezített terepen is könnyen tudjon haladni. Ha minden információval rendelkezik annak kapcsán, hogy milyen igényeknek és feltételeknek kell megfelelni, akkor jóval egyszerűbb kiválasztani a munkára alkalmas megfelelő gépet.

Közterületeken való munkavegzés pl.: homlokzat javitás, ereszcsatorna, fa vágás stb. esetén, a megrendelőnek kell biztosítani a terület foglalásához és a behajtáshoz szükséges engedélyeket. Ezek hiánya esetén a birsággal járó költségek kiszámlázásra kerülnek.

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat hétfőtől péntekig 8-16 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.