Autómentés Székesfehérvár

Rendkívül bosszantó, amikor menet közben egyszer csak elkezd rángatni az autó, mi pedig a nagy ijedtségben félreállunk és onnan már nem is tudunk elindulni, mert a meghibásodás ezt nem teszi lehetővé. Ilyenkor aztán, ha csak nem vagyunk történetesen szerelők, még azt sem tudjuk hirtelen kideríteni, vajon mi okozhatta a gondot és csak állunk tanácstalanul, távol az otthontól és a célunktól egyaránt. A járművel azonban ilyenkor minél gyorsabban kezdeni kell valamit, hiszen függetlenül attól, milyen útszakaszon ért minket a szerencsétlenség, ott biztosan nem hagyhatjuk hosszú távon.

gépszállítás Székesfehérvár autómentés

Járművünk technikai paraméterei

  • Teherbírás: 6,5 t
  • Plató szélességa: 2,5 m
  • Plató hosszúsága: 6,4 m
  • Felszereltség: daru, csörlő, emelővilla, hidroplató

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat 0-24 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.

Autómentés Székesfehérváron és környékén

Az autómentés Székesfehérvár környékén hatalmas segítséget jelent. A lehetőségekhez mérten a leggyorsabban kiszállnak és bármilyen típusú gépkocsiról is legyen szó, gondoskodnak annak elszállításáról. Noha ilyenkor nem mindig egyszerű higgadtan gondolkozni, érdemes egy gyors utánajárást eszközölni, hátha a fennálló hiba könnyedén orvosolható. Míg az autómentő csapat trélere kiér, hívjuk fel a közelben található szervizeket és számoljunk be a lehető legalaposabban a problémáról. Próbáljuk meg a jelentéktelenebbnek tűnő részleteket is átadni, ugyanis minél több információt közlünk, annál nagyobb esély arra, hogy már telefonon fény derül a hibára. Amennyiben jó esély van arra, miszerint a javítás gyorsan elvégezhető, akkor a csapat egyből a műhelybe szállíthatja a járművet. Így nem csak rengeteg időt spórolhatunk, de a költségeken is jócskán faraghatunk.

Természetesen sok esetben ennél komolyabb probléma is megesik, miszerint az azonnali helyrehozatalra nincs lehetőség. Ez lehet akár egy baleset, vagy épp a motor meghibásodásának a következménye. Ilyenkor csak arra fókuszáljunk, hogy saját, illetve a többi közlekedő egészségét megóvjuk. A lehető leghamarabb hagyjuk el az autót és menjünk biztonságos távolságra. Ha rendelkezünk elakadásjelző háromszöggel, akkor azt a kellő pozícióba tegyük le. Az autómentés Székesfehérvár szakértői felhívják a figyelmet arra is, miszerint rendkívül veszélyes forgalmas részen várakozni, autópályán emiatt mindenképpen a szalagkorlát túloldalán tartózkodjunk. Ne próbáljuk meg a meghibásodott járművet kézi erővel tolni az úton, mert ez egyfelől további műszaki problémákhoz, illetve akár komoly balesethez is vezethet. A lerobbant jármű elszállításának feladatát teljes egészében bízzuk a profikra, az Autómentés Székesfehérvár csapata ugyanis minden ilyen helyzetre tökéletesen fel van készülve.

Elérhetőek vagyunk még Tatabányán.

Árajánlatot a 06 30 370 2151 telefonszámon kérhet, munkatársainkat 0-24 óráig elérheti. Bármilyen kérdése vagy kérése van, hozzánk bizalommal fordulhat.